Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар за 2010 - инфо и заявки.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
    Момчета следа темата и имам смесени чувства към нея , но не им прави чест на тия колеги дето викаха 1,2,3 та и отгоре бройки че зимат , а в същото време не дават парата !
    A ти колега ... не искаш ли календар
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      A ти колега ... не искаш ли календар
      Мерси , но си разпечатах вече самостоятелния календар с 166-та ! Малко егоистично от моя страна , но наистина искам да има именно от този модел !
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Мен можете да ме махнете от черния списък .
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• @ koolio : Направено е вече !

Срока за паричните преводи изтече. Резюмето :

Събрани са 1260 лв, което се равнява на поръчка за 79 календара.

Както казах, заради несериозността на някои колеги, ще се наложи да си доплащаме заради по-малката бройка. По-горе ви изписах с колко е увеличението в цената (1.50лв) - моля ви, не се втурвайте към банките, ще додадете парите при получаване на календарите.
          Тези дни при първа възможност пускаме календара за печат, и като стане ще бъдете уведомени. Предполагам няма да отнеме повече от 4-5 дена всичко.

И сега друг важен въпрос - за да не пълним гушата на куриерите, и да си спестим излишни главоболия, ви моля да се разберете за всеки град как ще ви е най-удобно да получите календарите. Аз ви предлагам да изпратя общата бройка (например 15 бр за Варна) на един човек, и после да си ги вземете от него по регионалните срещи. По този начин си спестявате по 5 лв за куриер ... Съответно човека, заплатил куриерската такса, ще си я върне от другите. Във всяка пратка ще има опис - кое човече с колко календара е. На вас оставям да се стиковате, и да си съберете допълнителните 1.50 лв/брой, за да ги платите на куриера.

Ами това е. Благодаря на съвестните колеги и още веднъж - съжалявам, че сред повече от две хиляди активни участници във форума не се намериха достатъчно сериозни хора, за да допълним бройката !!!

P.S. Прилагам крайния вариант на списъка с приведените пари.
          Attached Files

Comment

• Колко сме от Бургас и кой ще ги взема календарите ????
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              И сега друг важен въпрос - за да не пълним гушата на куриерите,...
              Имаш ЛС
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• )

Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                Колко сме от Бургас и кой ще ги взема календарите ????
                Ако ви е удобно да си ги вземете в работно време от центъра мога да ги получа аз. В офиса ми почти винаги има човек и се намира на ул.Мара Гидик срещу "Болеро"то, 2-я етаж над българската кухня (ъгъла срещу ДСК)
                Alfa Romeo GT 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Може просто да поискаш оферта за една станица по-малко, без януари. Така хем ще е по-евтино, хем ще имаме уникални календари с 11 месеца.
                  hahahah
                  едит1:
                  извинявам се ама не се здържах
                  едит2:
                  Аз ще поема за календарите за шумен ако има и други освен мен де
                  Last edited by emko; d.m.y г., 22:51.
                  Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

• еми добре е

Първоначално публикувано от krasyb. Покажи съобщение
                    Ако ви е удобно да си ги вземете в работно време от центъра мога да ги получа аз. В офиса ми почти винаги има човек и се намира на ул.Мара Гидик срещу "Болеро"то, 2-я етаж над българската кухня (ъгъла срещу ДСК)
                    Може и така да го направим няма проблем ама има ли още от Бургас с календари ????
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• не мога да преведа в момента от картата пари от поне седмица, но нямам никакво време да отида да си я оправя от работа.
                      Ако има някой с който се виждаме в "Пипълс" възможност да преведе на Алекс пари от мое име, още утре като се видим ще му ги дам на ръка.....
                      Супер се извинявам. Не съм се отказал.

Алекс, ако можеш да пуснеш бройка и за мен и ако не може някой колега да услужи с транзакцията, се надявам в петък да мога да си открадна време и да отида до банката да оправя картата и после ще ги пусна, където се разбрахме с теб и ако трябва и наказателна лихва малко, заради забавянето ми.Наистина.

Извинявам се.
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Колеги, мисля че ще е по-удачно уговорките за получаването на календарите да стават в темите за регионалните срещи - няма смисъл да пълним темата, която е предназначена за информация и заявки.

@ proper - ще те имам в предвид

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                          Може и така да го направим няма проблем ама има ли още от Бургас с календари ????
                          Не знам, рядко влизам напоследък и не следя темата в детайли.
                          Alfa Romeo GT 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                            да аз съм с 2, но зависи кога ще са готови защото след 6-ти съм в София и ще ми е по удобно да си ги взема от там
                            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                            sigpic

Comment

• Аз да не съм пропуснал нещо? Някакво развитие за София има ли? Че тема не виждам.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

• колеги от МОНТАНА,дайте да видим колко човека сме и да кажем на колегата колко календара да ни прати,АЗ ще поема отговорността да ги взема и платя и след това да се разплатим по между си.
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X